Aventi logotype

Lotta Nyström

Säljcoach

Berätta om din roll på Aventi
Jag jobbar som Säljcoach, vilket innebär att jag stöttar och planerar försäljningen. Jag är även ansvarig säljare för region Sydost. Förutom det sitter jag med i ledningsgruppen och är därmed med och driver bolaget framåt.

Hur kom det sig att du började jobba på Aventi?
Parallellt med mina tidigare Event Management-studier jobbade jag extra på Aventi. När examensarbetet var färdigskrivet fick jag erbjudande om en anställning - självklart tackade jag ja. Förutom att jobba med större events, som handlar mycket om projektledning, tycker jag att det är otroligt spännande med teambuilding, gruppdynamik och management - Aventi kändes därför som det självklara eventbolaget att jobba för.

Vad är det bästa med ditt jobb på Aventi?
Variationen, kreativiteten och de ständiga utmaningarna. I mitt jobb får jag chansen att ha kul och förverkliga idéer. Att jobba i en bransch där fokus ligger på att skapa starkare team, fira framgångar och liknande är verkligen glädjefyllt. 

Vilka är dina bästa knep för att lyckas med ett event?
Det handlar om god planering och att få allt att klaffa. Jag arbetar mycket med avstämningar och checklistor för att ha full koll. Learning by doing är något jag tror på och förutom det vinner man mycket på ett lösningsorienterat tänk och att alla jobbar mot ett gemensamt mål.

Vem är du utanför jobbet?
Jag gillar friluftsliv och försöker därför att vara ute så mycket som möjligt. På vintern åker jag långfärdsskridskor och på sommaren tar jag gärna en tur med kajaken eller seglar. Annars tycker jag om att träna, äta god mat och hänga med min sambo och vänner.

Hur skulle du beskriva Aventi med tre ord?
Glädje, kreativitet och galenskap.

Jobbar du redan på Aventi?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@aventi.se