Emma Wilsson

Emma Wilsson

Säljare

Berätta om din roll på Aventi
Jag har arbetat på Aventi sedan jag blev färdigutbildad event manager och arbetar som Säljare och Projektledare med huvudansvar för sälj inom Stockholmsregionen.

Vilka är Aventis största utmaningar när det gäller events i Stockholm?
Den största utmaningen är att etablera oss i den utsträckning vi önskar så snabbt som vi önskar. Samtidigt vill vi visa kunderna att vi jobbar efter våra ledord professionell galenskap. Lokalkännedom är en utmaning och därför vore det värdefullt om en blivande kollega har just lokalkännedom samt är insatt i alla delar kring planering, events och utförande av aktiviteter. 

Hur skulle du beskriva din blivande kollega för att ni ska trivas ihop och arbeta bra tillsammans?
Professionell galenskap, glädje och ett kreativt tänk – det är ord som beskriver alla som jobbar här väl. Som kollega i vårt team på Aventi är det en stor fördel att inte vara rädd för nya saker. Om oförutsedda situationer uppstår ser vi lösningen och inte problemet – för oss är allt möjligt. Det är viktigt med ett genuint engagemang och att känna glädje kring arbetsuppgiften. Förutom det värdesätter jag att man står för det man gör och sprider härlig energi kring sig.

Vad gör du när du inte jobbar?
Jag älskar att resa och umgås med vänner och familj. Utöver det tycker jag mycket om jakt och har precis tagit jägarexamen. Som nyexaminerad jägare har det blivit mycket tid på skjutbanan. Förutom att vara på skjutbanan tycker jag att det allra bästa med jakten än så länge är att äta min medtagna äggmacka på en pall i skogen.

Vad motiverar dig i ditt arbete?
Jag motiveras av att arbetsuppgifterna varierar från dag till dag och att jag varje dag får göra något som jag verkligen tycker är roligt. 

Jobbar du redan på Aventi?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@aventi.se
  • Anna Filipsson
  • Åsa Barrstrand Porshall
  • Emma Wilsson
  • Inger Magnusson
  • Jonas Hagberg
  • Lotta Nyström
  • Maria Lindh
  • Tord Björkquist
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor